Про 1 вересня: нотатки

1. Святкова лінійка – совок совком. Колонка на повну гучність біля першокласників грала так, що у мене вуха закладало. Запрошені депутати, випускники та просто хороші люди вели монолог з мікрофоном, дарували якісь сертифікати (перший заступник Полтавської облради Євген Холод) та тенісний стіл (керуючий чи то Платинум чи Діамант банку).

2. Вчителі не чули про останні нововведення Міносвіти для початкової школи, бо скрізь звучать слова про оцінки. А вчителька нашого класу навіть пообіцяла поставити 12 балів тій дитині, батьки якої надішлють їй найкраще цифрове загальне фото. На зауваження, що у першому класі оцінки відсутні відповідь у вчительки не знайшлась.

3. Безкоштовний проїзд не безкоштовний. Безкоштовний проїзд тільки якщо потрібно їхати більше 3-х зупинок. Для прикладу: дитина живе у 278 кварталі (зупинка “вул.Радянської Армії”) й ходить до ЗОШ №31 (зупинка “вул.Героїв Сталінграду”). У такому випадку дитина їде за гроші або йде пішки, бо тут ми маємо менше 3-х зупинок. З маршрутними таксі ще цікавіше: безкоштовний проїзд тільки у школу. Зі школи – за гроші.

4. Вчителька вже натякнула, що їй потрібен новий телевізор до класу…

PS. Кременчук, ліцей №4, клас 1-Б, кабінет №19

IMG_8920

IMG_8929

IMG_8930

IMG_8932

IMG_8944

IMG_8962