Медицина: Не заважайте “заробляти”…

Власне, так можна схарактеризувати отриману мною відповідь від Національна служба здоров’я України (фото 1-2). А Департамент охорони здоров’я Кременчуцької міськради взагалі забив на відповідь (фото 3), чим порушив Закон України “Про звернення громадян”.

Оновлення: відповідь Департаменту охорони здоров’я Кременчуцької міськради отримав 4 березня 2024 року (фото 5-6).

Щодо відписки Національна служба здоров’я України, то всі перелічені у відповіді відомості були надані у телефонному зверненні №К-14533-23 від 28.12.2023 року. Включно з адресами лікувальних закладів, ПІБ лікаря-травматолога Лузана Олександра Олексійовича. Але, схоже, саме звернення там не читали й написали стандартну відповідь.

Тепер щодо безплатного апарату МРТ й відсутності обладнаного приміщення. Сюрприз, але обладнане приміщення в ЛІЛ “Кременчуцька” є, але воно здається в оренду приватній клініці МДЦ “Експерт” (скриншот 5). Логічним було б розірвати договір оренди й в обладнане приміщення встановити безплатний апарат МРТ. А приватна клініка нехай обладнує собі приміщення. Але ні, ЛІЛ “Кременчуцька” витратить декілька мільйонів гривень з бюджету громади на обладнання приміщення…